Galerie

Diverse werken 2007

uit 2007 tot 2009 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Rythm in line

Rythm in line

2007

Hand beschreven doek , veel dunne lagen acryl. Onderwerp Rome, inclusief lijst. Gepubliceerd in Kunstagenda 2010. VERKOCHT      

Love Song

Love Song

2007

Een liefdeslied op doek.      

Moondrops

Moondrops

2007

De maan laat zilveren druppels vallen. Zij probeert de maan te bereiken; de druppels maanlicht maken de aarde vruchtbaar en laten bloemen (collages) groeien. VERKOCHT (in Brussel)

Dream

Dream

2007

Natte verf, uitgekraste lijnen in de verf, collage, handgeschreven tekst, stippelfiguren en structuur.   VERKOCHT

Serenity

Serenity

2007

De achtergrond van dit werk bestaat uit chinese kranten. Omdat ze heel licht doorschijnen krijgt het werk een oosterse sfeer. De kleuren zijn afgestemd op de oude ansichtkaart uit 1897. VERKOCHT (in Brussel)

Which part of me I,II en III

Which part of me I,II en III

2007

Een drieluikje van 3x 25x25. Sluiers van zeer verdunde acrylverf, collage en plukjes van een katoenplant. Door de inkttekeningen heel fijntjes.      

More Trees I

More Trees I

2007

Eerste van een serie van 4. Collage op achtergrond, bomen in relief, bomenafdrukken van papier en getekende bomen.       De prijs van de hele serie van 4 is 1500,-  

More Trees III

More Trees III

2007

Een van een serie van 4. In dit werk heb ik hele dunne acrylverf als achtergrond gebruikt. Vervolgens heb ik oude foto's ingeplakt (met kartelrandjes), waarvan de middelste knotwilgen afbeeldt.  

More Trees II

More Trees II

2007

Een collage van een landweg met bomen, de vier bomen eromheen zijn uit de verf gekrast.De rode nummers heb ik gebruikt om de samenhang met de andere doeken uit de serie te krijgen.  

More trees IV

More trees IV

2009

Serie van 4, met lijst